Risk 112 és el centre formatiu autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per a impartir estudis reglats de Formació Professional, entitat vinculada a l’Escola d’Emergències.

 

 

Nom del centre:             Risk 112 – Formació en emergències

Codi del centre:             43012851

 

La nostra oferta educativa té com a finalitat dotar als alumnes d’una sèrie tècniques i recursos que els permeti assolir les competències necessàries per a desenvolupar-se, tant personal com professionalment, i integrar-se en el món laboral de les emergències.

 

L’entorn propi de bombers, tècnics de protecció civil i personal sanitari està estretament vinculat a uns certs valors de vocació al servei i altruisme. El nostre objectiu és contribuir a una formació integral dels alumnes que els permeti esdevenir nous professionals, tot potenciant l’essència d’aquests valors i treballant altres aspectes rellevants, com són:

  • Iniciativa i innovació.
  • Autonomia i proactivitat.
  • Relació interpersonal i treball en equip.
  • Gestió de la diversitat.
  • Orientació al servei.

 

En aquest sentit, les instal·lacions i recursos que l’Escola d’Emergències posa a disposició garanteixen aquest grau de professionalitat i qualitat formativa de les activitats docents impartides per Risk 112.

CFGM (Cicle Formatiu de Grau Mitjà)

FP 1

CFGS (Cicle Formatiu de Grau Superior)

FP 2